Project omschrijving

Mijn naam is Sarina Riemens, 24 jaar oud. Doordeweeks studeer ik in Antwerpen en in de weekenden ben ik in Terneuzen. Ik heb mijn HBO Bouwkunde diploma behaald aan de HZ University of Applied Sciences. Ik volg nu het schakelprogramma/Master Milieuwetenschap aan de Universiteit Antwerpen.

Naast mijn studie geef ik voorlichtingen en promoot ik de techniek onder jongeren. Hierbij richt ik mij niet alleen tot de jongens, vooral de meisjes hebben niet altijd even goed in beeld van de technische wereld. Middels gastlessen en ‘speed daten’ geef ik informatie over technische opleidingen en de veelzijdigheid van techniek. Sinds 2013 ben ik Techniek Ambassadeur en sinds 2009 rolmodel bij VHTO (databank op www.spiegelbeeld.net)

Naast mijn studie, weekendbaantje en promotiewerkzaamheden heb ik verschillende hobby’s. Zo dans ik erg graag, maar ik teken en schilder ook. Reizen vind ik ook erg fijn, net als naar musea gaan. Maar mijn grootste hobby momenteel is fotograferen en dan voornamelijk architectuurfotografie.

Doe-activiteit

De doe-activiteit bestaat uit een typisch bouwkundige opdracht: een houten toren met allemaal blokjes laten staan, mar er ondertussen wel steeds één blokje tussenuit halen en boven op de toren leggen. Deze opdracht gaat over constructie, wat gebeurt er als ik een muur weg haal in een gebouw of als ik deze balk verplaats?  Andere activiteiten zijn ook mogelijk en nader te bepalen (af te stemmen op niveau, achtergrond leerling en aantal leerlingen).

Neem contact op

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op met mij.

Neem contact op