Op donderdag 13 april 2017 is het Girlsday. Een initiatief van VHTO, (landelijk expertisebureau meisjes/ vrouwen en bèta/techniek) om meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met wetenschap en techniek. Zo krijgen zij een goed beeld van de mogelijkheden van deze fascinerende branche.

Tijdens Girlsday openen technische organisaties en -afdelingen hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. De meisjes kunnen deelnemen aan interessante activiteiten die speciaal voor hen op Girlsday worden georganiseerd én maken tegelijk kennis met de technische werkzaamheden in de beroepspraktijk.

Informatiebijeenkomst

Heb je interesse om mee te doen aan Girlsday maar weet je niet wat u kunt verwachten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst die Huis van de Techniek organiseert op vrijdag 18 november 2016 vanaf 14.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst kom je meer te weten over de mogelijkheden, zie je voorbeelden van andere bedrijven en krijg je adviezen om zelf een interessante activiteit aan te bieden tijdens Girlsday. De informatiebijeenkomst vindt plaats in Bio Base Europe Training Center aan de Zeelandlaan 2 in Terneuzen.

Wil je aanwezig zijn bij deze informatiebijeenkomst? Meld je aan!